• Cheesecake me coca colë

Cheesecake me coca colë

20 min 8 servime

Përbërësit:

  • 800g biskota të bluara
  • 1 gotë coca cola
  • 250g margarinë
  • 250g sheqer pluhur
  • 1 litër salcë kosi e ëmbël perimesh
  • 1 pako me fruta të ngrira (opsionale)

Përgatitja:

Skuqeni margarinën në temperaturën e dhomës me 200g sheqer pluhur.

Shtoni biskotat në enë dhe hidhni ngadalë në coca colë dhe përzieni derisa të formohet një përzierje homogjene.

Skuqeni kremin e ëmbël të perimeve me sheqer pluhur 50g me një mikser.

Rregulloni në një enë: biskotat, gjysmën e salcës kosi, frutat, gjysmën tjetër të salcës së kosit. Dekoroni sipas dëshirës.

Receta të ngjajshme...