• Meze

Meze

20 min 4 servime

Përbërësit :

  • Proshutë
  • Suxhuk
  • Kashkavall

Pëtgatitja

Proshutën e prejm në fletë të holla dhe e bejmë role me qellim që të duket me estetike dhe pastaj i vendosim perreth gjithë pijatës , pastaj presim suxhukun ne kend që të marri një form më estetike dhe të kaloj rutinen e prerjes me metodën rrethore .

Kashkavallin të përngjajshëm me trekëndeshin dhe e vendosim në qendër të pijates së bashku me një topë dekurues të formuar nga marulla dhe djathi.

Receta të ngjajshme...